Hier word ik blij van !

Herken je het volgende?

  • Je loopt te zwoegenkinderen juichen
  • Je hebt de zenuwen
  • Het wil niet lukken
  • Er lijkt geen eind aan te komen
  • Je vraagt je af waar doe ik het voor?
  • En toch weet je van binnen dit is belangrijk, dit moet ik doen
  • Je kunt en wilt niet loslaten en je gaat door

En dan opeens lukt het! Gaat het zomaar goed. Valt een last van je af en krijg je bijval.

Dan kun je echt blij zijn. Dan voel je dat je leeft.

Dat je iets doet wat past bij jou, waar je als het ware voor in de wieg gelegd bent.

 

Mijn eerste webinar

Zoiets gebeurde bij mij vanmorgen. Ik heb mijn eerste webinar gegeven over “Hoe houd ik regie bij kanker“

Vooraf veel zenuwen en gepruts gaat het technisch wel goed, komen er wel inschrijvingen, werken alle linkjes en modules wel, wat kan er mis gaan met de internet verbinding en ga zo maar door.

Maar na veel tijd, inspanning en steun van anderen was er vanochtend een groep die zich had aangemeld en live aanwezig was. Het verliep zowel technisch als anderszins goed. Ik kreeg enthousiaste reacties en bedankjes.

Bijna de helft van de groep heeft zich naar aanleiding van het webinar aangemeld voor de onlinetraining innerlijke kracht bij kanker!

Ik heb het gevoel dat Kanker als Kans nu echt van de grond komt en ik in de diepte met mensen kan gaan werken.

Naar aanleiding van deze ervaring en vragen van mensen die het gemist hebben, wil ik binnenkort het webinar nogmaals geven. Als jij het webinar vanochtend gemist hebt: Let op de website voor de aankondiging.

 

Nu vraag je je wellicht af waarom moet ik dit weten?

Wat heeft dit met kanker te maken?

 

Ik heb in mijn leven een paar keer meegemaakt dat ik wist dat iets echt belangrijk was zonder dat ik het misschien meteen goed kon benoemen.

  •  7 jaar geleden ben ik 4 maanden alleen op pad gegaan door Azie en heb daarna de keuze genomen om mijn baan op te zeggen en zelfstandig te worden en mijn leven anders in te richten.
  • 15 jaar geleden wilde ik een meer persoonlijke training ontwikkelen. Het bureau waar ik toen werkte was kritisch. Ik heb zelfs een enquete onder mijn collegas af moeten nemen om te zien of er wel voldoende draagvlak was. Ik voelde dat het belangrijk was om door te gaan. En met vallen en opstaan is die training er gekomen. Ik had tranen in mijn ogen toen het eindelijk rond was. Die training heeft honderden diepe persoonlijke processen voor deelnemers betekend en heel veel positieve reacties. Ik ben daar nog steeds trots op.
  • Zo is het ook met de activiteiten rond Kanker als Kans. Na 3 confrontaties met kanker voelde ik dat ik hier mee aan de slag moest. Door mijn ervaringen en wat ik gezien en gelezen heb over kanker voel ik me geroepen te werken aan een ander beeld van ziekte en gezondheid en een ander beeld bij kanker. Kanker is niet iets wat je overkomt en buiten je staat en waar je machteloos in bent. Ik voel dat het belangrijk is mensen met kanker te steunen om zelf regie te voeren over hun leven.

 

Mijn overtuiging is dat als mensen doen wat klopt met hun “levensbestemming “ ze een betere kwaliteit van leven hebben en gezonder zijn. Daar wil ik aan meewerken.

 

 

Waar wordt jij blij van?

Noem in het commentaarveld hieronder waar jij blij van wordt.

Als dit artikel interessant is voor mensen in jouw netwerk, wil je het dan ‘delen’ door op één van de social media te klikken